Het was een logische stap die Luc Gerlo en René Geernaert namen begin jaren ’80, toen zij de gitaar en het keyboard ruilden voor een toen nog heel bescheiden licht- en geluidsinstallatie. Wanneer je als muzikant voelt dat de technische ondersteuning al te vaak onderschat wordt en ook nog eens blijkt dat je ook op technisch vlak je creativiteit ten volle kan botvieren, dan kan het wel eens zijn dat je kiest voor een plaats àchter de schermen.

In 1998 was het bedrijf dusdanig gegroeid dat een verhuis naar een gloednieuw pand met studio vlak naast de E17 een noodzaak was.

Tevens in 1998 werd ALC Belgische network partner van L-Acoustics met zijn alom gekopieerde maar nooit geëvenaarde V-Dosc line array geluidssysteem.

In 2002 wordt ALC onderscheiden met de titel ‘Zelfstandig ondernemer van het jaar’.

In 2003 begint ALC met de productie van een eigen truss systeem; de synergie van de ideëen, voorstellen en eisen van de gebruikers zelf. Even later wordt dit systeem gecommercialiseerd en wereldwijd gedistributeerd.

In 2008 besluiten Luc Gerlo en René Geernaert dat in het huidige economische klimaat een doorgedreven specialisatie noodzakelijk is.  René opereert vanaf 1 maart onder de naam ALco.  ALco is een bvba met uitvalbasis Temse (Rozenlaan 79, 9140 Temse) en houdt zich hoofdzakelijk bezig met de technische realisatie van de optredens van Will Tura  aan de hand van een vaste licht- en geluidsset. 
ALC nv  met aan het roer Luc Gerlo, zal zich verder specialiseren in de richting van “tailor made” concepten en oplossingen in de entertainment sector.
René en Luc beogen op deze manier een verbetering van de kwaliteit van het dienstenpakket van zowel ALC nv als van ALco bvba.
Klik op een afbeelding om deze te vergroten.

WoW Gold,Buy WoW Gold,Website Design,Web Design,Health Tips,Health Guides,NFL News,NFL Jerseys,Fashion Design,Home Design,Replica Handbags,Replica Bags,Jewelry Stores,Wedding Jewelry,WOW Gold,Cheap WoW Gold,Wedding Dresses,Evening Dresses,MMORPG Guides,MMORPG Tips,Fashion Jewelry,Fashion Crystal,Sexy Lingerie,Best Sexy Lingerie,Fashion Clothing,Fashion Shoes,Travel News,Travel Guides,Education News,Education Tips
webdesign JMA