Tegenwoordig draait de event- en live entertainment sector op hoog niveau. Van techniek wordt het uiterste verwacht om het publiek waar voor zijn geld te geven. Dit is niet altijd gemakkelijk. Het publiek is verwend en heeft op het eerste gezicht reeds alles gezien. Toch is het steeds weer mogelijk om te verrassen. Door grotere en duurdere installaties ? Neen, zeker niet. Het geheim zit hem in onopvallendheid en creatief gebruik van de installatie.

Geslaagde producties komen enkel tot stand dank zij een professionele voorbereiding. Wat de toeschouwers uiteindelijk te zien krijgen is het resultaat van voorafgaande gesprekken, catchy ontwerpen, afspraken en planning.

ALC wil u doorheen dit hele productieproces maximaal en professioneel ondersteunen. Zo kunnen we uw ideëen helpen vormgeven (gaande van 3D visualisaties tot nauwkeurige technische uitvoeringsplannen en berekeningen),  ontwikkelden we ons eigen productiegericht truss- en packaging systeem en kunnen we rekenen op een zeer bekwame productie crew en een up to date en goed onderhouden materiaal- en transportpark.

ALC wil in alle opzichten de hoogste kwaliteitsnorm nastreven: van een eerste briefing tot een concreet ontwerp, van een nauwkeurige productie voorbereiding tot de uiteindelijke technische realisatie.

Dankzij het team van uiterst gemotiveerde, getalenteerde en toegewijde medewerkers neemt ALC nu reeds een koppositie in de live entertainment business.

We denken steeds verder, keurig buiten de lijntjes, waardoor we ons in ontwerp, service en kwaliteit onderscheiden.

ALC, out of the box.

 


 

 


 

 

 

WoW Gold,Buy WoW Gold,Website Design,Web Design,Health Tips,Health Guides,NFL News,NFL Jerseys,Fashion Design,Home Design,Replica Handbags,Replica Bags,Jewelry Stores,Wedding Jewelry,WOW Gold,Cheap WoW Gold,Wedding Dresses,Evening Dresses,MMORPG Guides,MMORPG Tips,Fashion Jewelry,Fashion Crystal,Sexy Lingerie,Best Sexy Lingerie,Fashion Clothing,Fashion Shoes,Travel News,Travel Guides,Education News,Education Tips
webdesign JMA